Spring til indhold

Mælkesyrebakterier for alle – for livet 

Allerede fra babyen slår øjnene op første gang, finder millioner af gavnlige bakterier vej ned til barnets tarme. Derfor har vi udviklet en serie produkter med mælkesyrebakterier, som kan bruges af dig som mor fra barnet er i fosterstadiet, og af barnet op igennem de første leveår.  

Lactocare Pregnant tages af moderen under graviditet og mens barnet ammes, Lactocare Baby gives fra barnet er 2 uger og dækker samtidigt barnets behov for D-vitamin, og Lactocare Kids er den daglige tyggetablet for barnet videre igennem opvæksten.

Lactocare er en serie af produkter, der alle er baseret på mælkesyrebakterier.  Mælkesyrebakterier findes i bl.a. syrnede mælkeprodukter og er også naturligt tilstede i vores egen mave-tarm-kanal. 

Med Lactocare får du et koncentreret tilskud af mælkesyrebakterier fra velkendte stammer. I flere af produkterne har vi kombineret mælkesyrebakterier med andre aktive ingredienser. 

Lactocare-serien består af 11 produkter, så der er en variant til alle i familien og til enhver situation. De fleste Lactocare indeholder ikke laktose og kan derfor også tages af mælkeallergikere. Undtaget er Travel, Stop og Rebalance, som kan indeholde spor af laktose. 

VIDSTE DU… 

mum holding baby

1. At kolonisering af spædbarnets mikroflora starter ved fødslen? 

Ved vaginal fødsel podes spædbarnet med mikroorganismer, mens han eller hun passerer gennem fødselskanalen, og derfor findes der både Bifido- og Lactobacillus mælkesyrebakterier i Lactocare Pregnant. 

2. At mælkesyrebakterier overføres fra moderen til barnet under amning? 

Modermælk indeholder levedygtige bakterier, der stammer fra moderens mikroflora, som er en kilde til bakteriel mangfoldighed for det ammede barn. 

3. At ved fødslen udgør bifidobakterier den største gruppe i spædbarnets mikroflora? 

Med alderen øges mangfoldigheden, og derved øges mængden af lactobacillus. Det er bl.a. derfor, du finder Lactobacillus mælkesyrebakterier i Lactocare Baby dråber. 

4. At mælkesyrebakterier kan anvendes af børn i alle aldre? 

Lige fra de er 2 uger og op igennem barndommen. 

5. At mange bakterielle kilder til spædbarnets mikroflora stammer fra moderens mikroflora? 

Derfor er en gavnlig spædbarnskolonisering afhængig af moderens genetik, miljømæssige eksponeringer og kost før og under graviditeten samt under amning. 

6. At der findes 5 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på 2 lactobacillus stammer i Lactocare Kids? 

I takt med at barnet vokser, øges diversiteten i barnets mikroflora. Lactocare Kids indeholder Lactobacillus mælkesyrebakterier og er til børn fra 3 år. 

Unik teknologi øger resistensen mod mavesyre og galde 

Det er en hård medfart, mælkesyrebakterierne får, når de skal gennem fordøjelsessystemet. For at sikre at så mange af de gode bakterier som muligt når frem til tarmsystemet i live, anvender Lactocare en patenteret Cryo-teknologi. Teknologien øger bakteriernes resistens og beskytter dem mod påvirkninger fra bl.a. mavesyre og galde.   

Lactocare Kids

Lactocare Kids er mælkesyrebakterier til børn med en sød ananassmag. En enkelt tyggetablet indeholder 5 milliarder mælkesyrebakterier fra to forskellige stammer. 

-Laktose-, gluten- og gelantinefri 
-Pantenteret emballage med 3 års holdbarhed 

child and mum